Eugenia Victoria

All inclusive Hotel Eugenia Victoria – wat is er inbegrepen?

Dat Eugenia Victoria veel te bieden heeft blijkt uit de vele All Inclusive mogelijkheden die je in Gran Canaria vindt. Je helemaal wanen in luxe dromenland? Voor een kleine toeslag kun je in dit hotel genieten van vele extra’s! Van zwembaden tot heerlijk eten. Je hoeft praktisch het hotel niet meer uit te komen. Waarom de rest van Gran Canaria nog zien? Het hotel biedt namelijk een heerlijk ontbijt-, lunch- en dinerbuffet aan als je op basis van All Inclusive in het hotel verblijft.

Je kunt ontbijten tussen 07:30 – 10:00 uur. Lunch vindt plaats tussen 13:00 – 15:00 uur en diner in buffetvorm eet je tussen 18:00 en 21:00 uur. Bij de maaltijden kun je zoveel drinken als je wilt; of het nu wijn, water, frisdrank of lokaal bier is.

Heb je tussendoor nog zin in iets lekkers? Snacks zijn te verkrijgen tussen 11:00 – 16:00 uur en ijsjes tussen 11:00 uur en 18:00 uur. Geen zin in ijs, maar in iets warmers? De medewerkers van Eugenia Victoria schenken tussen 16:00 en 17:00 uur afternoon tea. Geniet van een lekkere thee terwijl je onderuitgezakt in de loungebar je boek leest. Of eet een snack terwijl je op je ligbedje ligt of in de tuin zit. Daarnaast kun je vrijwel de hele dag allerlei (alcoholische) drankjes krijgen in de verschillende bars van het hotel. Dit zijn nationale en internationale drankjes.

Buiten de deur eten?

Wil je een keer ergens anders eten dan in je hotel? Eugenia Victoria kent twee zusterhotels in Gran Canaria, Dorado Beach en Escorial, en daar kun je ook gebruik maken van de All Inclusive faciliteiten. Dus wil je daar een keer eten? Laat dan een tafel reserveren door een belletje te plegen vanuit hotel Eugenia Victoria, Gran Canaria.
De medewerkers van hotel Eugenia Victoria proberen het hun gasten goed naar de zin te maken. Bij de service van het hotel zit ook een animatieteam. Zij zorgen voor activiteiten voor jong en oud waardoor er altijd wel iets te doen is. Er worden zelfs thema-avonden georganiseerd met een speciale dresscode. Livemuziek vindt er bijna elke avond plaats, waardoor gasten echt het gevoel krijgen geëntertaind te worden.

Een All Inclusive-formule die meer biedt

Naast al het lekkere eten en drinken is ook het wellnesscentrum inbegrepen bij de uitgebreide All Inclusive-formule van het hotel. Lekker ontspannen in de Finse sauna of kom heerlijk tot rust in een echte Romeinse steensauna. Regent het buiten een keer? Dan kun je ook gebruik maken van de twee binnenzwembaden. Om optimaal relaxen dompel je jezelf onder in de Dode Zee therapie of Kneipp Therapie. Ga lekker minigolfen, aqua gymmen of fitnessen? Het kan allemaal in het Eugenia Victoria Hotel.

Daarnaast beschikt het Eugenia Victoria Hotel over faciliteiten die zeker niet mogen ontbreken tijdens een zorgeloze vakantie, maar in dit hotel zeker niet ontbreken: in de hotelkamers en in de openbare ruimtes kun je gratis gebruik maken van Wifi. Het hotel heeft vele bars waar je een drankje en hapje kunt nuttigen. En de al eerdergenoemde gratis shuttlebus naar het strand mag niet ontbreken in dit rijtje. Dit wordt overigens niet door elk hotel in de regio aangeboden, maar het Eugenia Victoria Hotel zet net dat stapje extra voor haar gasten!

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 706 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen