Eugenia Victoria

Hoe kan je naar Eugenia Victoria reizen?

Vanuit Amsterdam Schiphol kun je gemakkelijk naar de Canarische Eilanden reizen. Gran Canaria is een populaire vakantiebestemming en vanuit Schiphol vlieg je naar Las Palmas, het vliegveld van Gran Canaria. Deze vlucht duurt tussen de 4 en 4,5 uur. Vanuit Nederland vlieg je met Ryanair, Transavia of TUIfly. Ga je met een organisatie? Dan wordt alles voor je geregeld en hoef je nergens meer aan te denken. Er staat vaak een transfer op het vliegveld klaar die je naar het hotel brengt. Dit kun je nagaan bij het boeken van je vakantie.

Heb je zelfstandig geboekt? Kijk dan of er een bus die kant op gaat of ga met de taxi naar hotel Eugenia Victoria in Playa del Inglés. Vanaf de luchthaven naar het hotel doe je er ongeveer 45 minuten over. Voordat je het weet zit je alweer op een luie stoel bij het zwembad met een drankje in je hand!

Je kunt al vanaf 13:00 uur inchecken in het Eugenia Victoria. Kom je al eerder met de bus aan? Dan kun je gebruik maken van de bagageruimte en alvast de omgeving verkennen of je settelen bij één van de zwembaden of aan de bar. Neem alvast een drankje en voordat je het weet kun je je kamer in. Op de dag van je vertrek dien je je voor 12:00 uur weer uit te checken. Vlieg je wat later op de dag? Ook dan kun je nog gebruikmaken van de bagageruimte die het hotel als faciliteit aanbiedt.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 706 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen