Eugenia Victoria

Voordelig Eugenia Victoria Boeken? – zo doe je dat het goedkoopst!

Bespaar geld en vergelijk alle online reisbureaus die een vakantie naar Eugenia Victoria organiseren hieronder. Prijzen variëren per reisbureau, maar ook per seizoen. Je kunt zo vele euro’s besparen door een snelle vergelijking te maken. Ook kun je via deze pagina boeken. Wanneer je wilt gaan is misschien afhankelijk van het hoog- of laagseizoen. Wat weer betreft zit je het hele jaar door wel goed in Playa del Inglés waar hotel Eugenia Victoria gesitueerd is. Hieronder vind je een weergave van de verschillende seizoenen, zodat je een idee krijgt wanneer je het beste naar hotel Eugenia Victoria in Gran Canaria kunt gaan!

Het laagseizoen valt samen met het begin van het vakantieseizoen. Dit valt niet samen met de grote zomervakantie, maar de meivakantie vindt in deze periode plaats. Het laagseizoen loopt van april tot half juni. De prijzen liggen wat lager en de zon begint weer wat meer te schijnen. Zwembaden gaan net open en de temperaturen liggen rond de 23-25 graden. De temperatuur van de zee ligt rond de 21 graden.

Het hoogseizoen is het drukste vakantieseizoen. Dit valt samen met de grote schoolvakantie en loopt van half juli tot half augustus. Ook wat temperatuur betreft zijn dit ook de warmste maanden van het jaar met gemiddeld 28 graden. Het zeewater is aangenaam met 24 graden. Houd je van gezelligheid? Gedurende het hoogseizoen is het er drukker en vind je er meer toeristen.
Direct na het hoogseizoen heb je het midden seizoen. Dit begint halverwege augustus en loopt nog tot eind september. Het weer is nog erg aangenaam en zwemmen in de zee is nog heerlijk warm (25 graden), vanwege de warme zomerse temperaturen die het water hebben opgewarmd.
In oktober begint echter het naseizoen. De meeste mensen zijn al op vakantie geweest, want de schoolvakanties zijn echt voorbij. Het is er minder druk, maar temperaturen liggen nog rond de 23 graden.

De mensen die willen overwinteren kiezen vaak voor de Canarische Eilanden. Het ligt relatief dichtbij huis, de temperatuur ligt rond de 20 graden. Dit seizoen duurt tot en met maart. Zwemmen in de zee in de winter kan misschien wat koud aanvoelen, maar gelukkig zorgt hotel Eugenia Victoria voor een verwarmd zwembad. Zo kun je ook in de wintermaanden lekker blijven zwemmen. De zee is overigens het hele jaar redelijk aangenaam met temperaturen boven de 18 graden. Wel kan het zo zijn dat in de wintermaanden wat minder watersportactiviteiten worden aangeboden, maar dit staat los van de faciliteiten van het hotel zelf.
Op de vergelijkingspagina kun je aangeven met hoeveel personen je wilt gaan, wanneer je vertrekdatum is en hoe lang je precies wilt gaan. Zo krijg je de precieze prijs van alles wat jij aangeeft.

De prijzen zijn al vanaf € 407,- Wees er snel bij!

Voor dat je het weet is deze aanbieding van Hotel Eugenia Victoria uitverkocht.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 706 (incl. vlucht en transfer)
Booking.com
v.a. € 525 (incl. vlucht en transfer)