Eugenia Victoria

Tips over reizen naar Eugenia Victoria Hotel

Tip 1: het beste uitzicht

Als je naar hotel Eugenia Victoria gaat en je wilt een mooi uitzicht? Boek een kamer op de hoogste verdieping. Je hebt prachtig uitzicht en weinig last van geluid uit de omgeving. Ook zijn de kamers op de bovenste verdieping net gerenoveerd, dus die zien er nog gloednieuw uit. Kun je niet heel goed tegen de warmte? De noordzijde van Eugenia Victoria zijn koeler, omdat de zon daar minder op schijnt. Een fijne tip is dat je met rolstoel hier goed kunt komen. Het hotel kent namelijk 23 mindervalide kamers en ook bij het zwembad zijn er hellingbanen waar je met rolstoel prima kunt rijden. Dit is overigens in heel Gran Canaria het geval.

Tip 2: de beste strandervaring bij Eugenia Victoria Hotel

Ga je naar het strand? Zorg dan dat je je eigen strandhanddoek mee hebt. Je kunt eventueel gebruik maken van de handdoekenservice van het hotel, maar hier betaal je wel voor. Het wellnesscentrum van het hotel is erg lekker en zorgt ervoor dat je helemaal uitgerust de ruimte verlaat. Als je All Inclusive boekt, kun je ook gebruik maken van de faciliteiten in het spacenter. Mocht je nu geen All Inclusive boeken? Vraag dan bij de informatiebalie naar de mogelijkheden voor het gebruikmaken hiervan.

Tip 3: gezelligheid in de buurt

Buiten het hotel heb je ook een aantal leuke dingen om te doen. Vlakbij het hotel, op minder dan 500 meter lopen, heb je het Heineken-café. Hier vindt je gezelligheid en kun je lekker in het Nederlands meezingen. Als je van winkelen houdt, kun je in de buurt ook naar een aantal shoppingmalls, zoals Yumbo of Kasbah. Ook voor duiken zit je in Gran Canaria goed. Laat een medewerker van Eugenia Victoria contact opnemen met Scuba sur. Het ligt wel een aantal dorpjes verder, maar het personeel is er erg behulpzaam en vriendelijk.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 706 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen