Eugenia Victoria

Omgeving Hotel Eugenia Victoria – wat is er in de buurt?

Het eiland Gran Canaria bestaat uit een bergachtig landschap met grote variatie in subtropische flora en fauna. Wie de moeite neemt om wat verder van het hotel te gaan ontdekt indrukwekkende bergpartijen en diepe valleien. Er bevinden zich leuke dorpjes waar je de authentieke Canarische sfeer goed kunt proeven.

Exotische dieren in Palmitos park

Ben je een dierenliefhebber? Breng een bezoekje aan het nabijgelegen Palmitos park en ontdek allerlei exotische dieren. Het is de grootste dierentuin van de Canarische Eilanden. Het grote dierenpark heeft naast vogels en apen ook nog dolfijnen en reptielen. Het ligt in het zuiden van Gran Canaria op ongeveer 20 minuten rijden van hotel Eugenia Victoria. Naast de vele dieren die de dierentuin heeft, hebben ze een aangelegde orchideeën tuin. Ook kent de dierentuin een cactustuin, met cactussen die wel 4m hoog zijn. En met het vlinderhuis, één van de grootste van Europa, met honderden vlinders, sluit je je bezoek hier weer af. Dagelijks geopend van 10:00 uur – 18:00 uur. Prijzen vanaf € 16,- of in combinatie met andere parken.

Cocodrilo park

Ook een leuk uitstapje is een reisje naar Cocodrilo Park, waar zoals de naam al verklapt, zo’n 300 krokodillen te zien zijn. Maar er zijn ook chimpansees, vogels, Bengaalse tijgers en tropische vissen en papegaaien. Je toegangsticket draagt bij aan het onderhoud van dit steeds groter wordende park. Het is dus niet zo groot als het Palmitos park, maar zeker ook leuk voor de kinderen om naartoe te gaan. Het Cocodrilo park ligt op ongeveer 27 minuten rijden vanaf hotel Eugenia Victoria. De prijs voor kinderen onder de 12 jaar is € 6,90 en voor volwassen € 9,90. Elke dag, behalve zaterdag, geopend.

Een dagje uit met het gezin naar Aqualand Maspalomas

Op maar acht minuten rijden van hotel Eugenia Victoria vind je Aquapark Maspalomas. Aqualand Maspalomas is de perfecte plek voor een dagje uit met het hele gezin. Met 130.000 m² is dit het grootste waterpark op Gran Canaria. Hier vind je volop plezier en waterpret voor jong en oud. Kleine kindern kunnen vanaf € 10,- naar binnen. Maar goedkoper is om het ticket online te kopen voor € 16,- of in combinatie met een ander attractiepark. In de zomerperiode zijn ze van 10:00 – 18:00 uur open en van september tot juni van 10:00 – 17:00 uur.

Het wilde westen van Gran Canaria

Een kwartier van Eugenia Victoria hotel ligt Sioux City. Sioux City is een waar indianen- en cowboy themapark. Hier is het Amerikaanse Wilde Westen nagemaakt. Ontmoet legendarische strijders, kijk naar vuurgevechten, beleef rustieke barbecues in de avond en ontmoet saloonmeiden, sheriffs en cancandanseressen. Dit beleef je natuurlijk allemaal met natuurlijk country en westernmuziek op de achtergrond. Het park is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. De prijs ligt voor kinderen op € 15,90 en voor volwassenen betaal je € 21,90

Quad rijden in Gran Canaria

Even genoeg van het zonnebaden en ben je op zoek naar avontuur? Ga dan quad rijden in het natuurpark in Fataga. Je maakt een rit van bijna 100 kilometer door het zuiden van Gran Canaria. Je krijgt prachtige panorama uitzichten te zien en je bent omgeven door bergen en zand. Je kan worden opgehaald vanuit Playa del Inglés, dus dichtbij Eugenia Victoria. Je moet wel een geldig rijbewijs hebben om de buggy te mogen besturen. Kinderen moeten groter dan 1,35 meter zijn. De prijzen variëren nogal, maar denk aan ongeveer € 100,-.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 706 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen