Eugenia Victoria

Reviews

Deel jullie reviews

Zelf ervaring met een verblijf in het Limak Lara de luxe Resort? Geef ons en anderen je mening door middel van jullie reviews!

reviews

Beoordeling toevoegen


Beoordeling toevoegen
* Required Field

Reviews SKU UPC Model

Prima hotel, goed schoon en heerlijke douche en de gratis welness is super!! Eten heeft genoeg variatie en met een all incl kan je maar halen wannee

Aug 29, 2018 by Nicole
Bezoekdatum: Augustus 2018 

Prima hotel, goed schoon en heerlijke douche en de gratis welness is super!!
Eten heeft genoeg variatie en met een all incl kan je maar halen wanneer je wil. Animatie team kan opzich beter er waren een drietal die hun best deden en leuk waren met kinderen een andere dame kan in het vervolg beter thuis blijven denk ik ????. Maar dat zal je altijd wel houden mensen met passie en mensen waar dit aan ontbreekt. Er werkt ook bij het zwembad een ontzettend lief vrouwtje (klein oudere dame met wit petje donker krullend haar in staart en bril die van s morgens tot s avonds de boel netjes houd en alle rommel rondom het zwembad in de brandende zon opruimt. Een ontzettende harde werker, vergeet vooral haar niet als jullie fooien geven!!! Deze dame verdient echt een hele dikke pluim en word vaak vergeten met fooi geven denk ik dus wil het toch even noemen ???? Verder een fijn hotel maar miste toch wel de airco ????


wij vonden het toen een topper super lekker eten

Apr 09, 2016 by E.Smit
Bezoekdatum: Dec 2000 

wij vonden het toen een topper super lekker eten


wij hebben heerlijk genoten van eugenia victoria in het najaar. de kamers zijn een tikje oud en toe aan renovatie. de douche werkte goed en had een di

Nov 16, 2014 by genoten
Bezoekdatum: Najaar 

wij hebben heerlijk genoten van eugenia victoria in het najaar. de kamers zijn een tikje oud en toe aan renovatie. de douche werkte goed en had een dikke warme straal zonder verschil in temperatuur. we missen de charmante avonden.


wij waren voor de vierde keer en weer helemaal opgeladen terug naar ons koud kikkerlandje. het eten was iets minder dan de vorige keren. het dansen en

Mar 04, 2014 by Jannette
Bezoekdatum: Februari / 2014 

wij waren voor de vierde keer en weer helemaal opgeladen terug naar ons koud kikkerlandje. het eten was iets minder dan de vorige keren. het dansen en de sfeer is keer op keer de reden van ons bezoek. tot volgend jaar weer


Eugenia victoria is ons favorite hotel in Playa del Ingles. We hebben hier in augustus een heerlijke week doorgebracht. We kwamen vroeg in de ochtend

Aug 15, 2012 by K_Freuden

Eugenia victoria is ons favorite hotel in Playa del Ingles. We hebben hier in augustus een heerlijke week doorgebracht. We kwamen vroeg in de ochtend aan en zijn prima opgevangen door het werkende personeel. Kamer was erg ruim had alleen wat weinig kast ruimte (maar dat zal ook deels aan mijn twee dochters gelegen hebben, met elk een hutkoffer vol spullen). Het is geen super luxe hotel maar de kamers zijn goed schoon en hebben een erg goede prijs kwaliteit verhouding. Het eten en de service in het restaurant was boven verwachting! Meestal is dit een puntje van verbetering voor all-inclusive maar we weren bijna elke avond goed geholpen en het eten was er in overvloed en van goede kwaliteit. Het zwembad en het heerlijke wellness cetrum waren zeker de top attracties van deze vakantie. Heerlijk stress vrij uitgerust en bijgekomen en de sauna en zout baden. Het strand was goed te bereiken en heerlijk mooi, zoals altijd.


Erg goede prijs kwaliteit verhouding. Personeel is erg vriendelijk en de kamers zijn ruim en schoon. De sfeer op Gran Canaria is altijd erg goed. Je k

May 01, 2012 by HenWasHere

Erg goede prijs kwaliteit verhouding. Personeel is erg vriendelijk en de kamers zijn ruim en schoon. De sfeer op Gran Canaria is altijd erg goed. Je kan heerlijk ontspannen en er is entertainment in de avond. Buffet is uitgebreid en genoeg. Elke avond lekker gegeten. All-inclusive is een tip.


Wij zijn reeds voor de 4de keer op rij naar Eugenia Victoria geweest. En we hebben het altijd goed naar ons zin. Mijn vrouw is inmiddels bevriend met

Jul 11, 2011 by Jansma

Wij zijn reeds voor de 4de keer op rij naar Eugenia Victoria geweest. En we hebben het altijd goed naar ons zin. Mijn vrouw is inmiddels bevriend met enkele leden van het erg vriendelijke personeel. Fantastische service. Ruime kamers zijn heerlijk. Entertainment is erg leuk, vooral de spaanse les is een aanrader. Alleen het wellness centrum is al een rede om volgend jaar weer te gaan!


4.6 5.0 7 7 Prima hotel, goed schoon en heerlijke douche en de gratis welness is super!! Eten heeft genoeg variatie en met een all incl kan je maar halen wanneer je wil. Animatie team kan op Reviews
Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 499 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen