Eugenia Victoria

5 redenen om een verblijf in Eugenia Victoria te boeken

Voor veel mensen is een zomervakantie het leukste en belangrijkste moment gedurende een jaar. Het is een periode waarin je van het mooie leven kunt genieten, waar je heerlijk tot rust kunt komen en waar je quality time met je partner, vrienden of familie door kunt brengen. Al met al zijn er voldoende redenen om een vakantie te boeken, maar zijn er ook specifieke redenen om een verblijf in Eugenia Victoria te boeken? Ja, die redenen zijn er zeker.

Op deze website kan je veel praktische informatie over dit hotel op Gran Canaria te vinden. In dit artikel vatten wij eigenlijk alle belangrijke voordelen van het hotel samen; het is namelijk niet zomaar dat dit hotel al jarenlang behoorlijk populair is. Na het lezen van dit artikel heb je ongetwijfeld direct interesse om een verblijf in het hotel te boeken. Nou, dan hebben we goed nieuws voor je; je kunt een verblijf in het Eugenia Victoria hotel namelijk direct via deze website boeken. Na het boeken weet je één ding zeker; je gaat van een heerlijke vakantie genieten. Waarom dat een zekerheid is? Nou, daar vertellen we je graag meer over in dit artikel. Wij hebben alle voordelen van het Hotel Bull Eugenia Victoria & Spa op een rijtje gezet!

Reden 1: prima hotelkamers

Als je op zomervakantie bent, breng je ongetwijfeld hele dagen aan het zwembad of op het strand door. Nadat je gedurende de dag buiten hebt genoten, is het ook wenselijk dat je in jouw hotelkamer ook van alle gemakken voorzien bent. Dat is nou precies het geval bij het hotel Eugenia Victoria. Dit hotel herbergt maar liefst 400 hotelkamers. Van deze 400 hotelkamers voldoen maar liefst 400 hotelkamers aan alle verwachtingen. Moraal van het verhaal; de hotelkamers zijn luxe, ruim en schoon te noemen.

De kamers in hotel Eugenia Victoria hebben allemaal een oppervlakte van 34 vierkante meter. Dankzij dit ruime oppervlakte is er in elke kamer zelfs ruimte voor een apart zitgedeelte. Je kunt hier even heerlijk plaatsnemen na een lekkere dag aan het zwembad of op het strand.

Zoals gezegd; alle hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien. Alle kamers hebben bijvoorbeeld een grote badkamer, een ventilator, een koelkast en een televisie. Indien je geluk hebt, heb je ook nog een hotelkamer met een balkon. Vanaf dit balkon kijk je uit over de prachtige tuinen van het Hotel Bull Eugenia Victoria & Spa. Overigens is de kans relatief groot dat je bij jouw hotelkamer een balkon hebt; de meeste kamers hebben namelijk dit balkon.

Al met al kom je in de hotelkamer helemaal niks te kort. Je hebt meer dan genoeg ruimte, je hebt alle gewenste faciliteiten tot je beschikking en je hebt dus hoogstwaarschijnlijk ook nog een heerlijk balkon. Wat wens je nog meer?

Reden 2: meerdere arrangementen

Een absoluut voordeel van hotel Eugenia Victoria is dat je de keus uit meerdere arrangementen hebt. Standaard geniet je in dit hotel van een ontbijt en diner arrangement. Dit betekent dat deze twee maaltijden in de prijs voor de hotelkamer verwerkt zitten, maar dat je voor bijvoorbeeld de lunch, snacks en drankjes overdag + ’s avonds moet betalen.

Je kunt echter ook voor een All Inclusive arrangement kiezen. In dat geval kan je onbeperkt genieten van al het eten en drinken in en rondom het hotel. Het hotel kent immers meerdere restaurants en bars, waarover we later graag iets meer vertellen.

Bij het Hotel Bull Eugenia Victoria & Spa ben je al met al in staat om volledig zelf te bepalen hoe je je vakantie in gaat richten. Als je een liefhebber van de All Inclusive formule bent, ben je bij dit hotel aan het juiste adres. Dat geldt echter ook voor vakantiegangers die graag overdag ergens anders gaan lunchen. Dat is immers ook prima mogelijk als je voor het arrangement met ontbijt en diner kiest.

Reden 3: prima ligging

Hotel Eugenia Victoria is gelegen in de bruisende plaats Playa Del Inglés. Dit is één van de leukste stadjes op Gran Canaria en heeft onwijs veel te bieden. Mede vanwege de ligging zijn wij persoonlijk uitermate te spreken over dit hotel. In het plaatsje Playa Del Inglés vind je meerdere leuke bars, restaurants, terrasjes en winkels. Je kunt dus even het hotel uit en genieten van dit gezellige plaatsje.

Bijkomend voordeel is dat op slechts dertien minuten lopen van het hotel een prachtig strand te vinden is. Op dit strand kan je tot rust komen, genieten van de lekkerste temperaturen en genieten van de heerlijke zee. Het is niet voor niets dat Gran Canaria zo’n populaire vakantiebestemming is; dat is onder meer aan het klimaat te danken. Mocht je geen liefhebber zijn van wandelen, kan je ook nog gebruik maken van de gratis shuttle van het hotel. Met deze shuttle krijg je een gratis lift naar het strand, waarna je aan het einde van de middag ook weer met de shuttle terug naar het hotel kunt rijden. Ook dat is ideaal!

Tot slot willen we ook nog graag benoemen dat op slechts 150 meter afstand van het hotel een bushalte te vinden is. Bij deze halte heb je de keus uit meerdere bussen, waardoor je van meerdere plaatjes op Gran Canaria kunt gaan genieten. Mocht je voor bijvoorbeeld twee weken naar hotel Eugenia Victoria gaan, is het zeker leuk om eens een avond ergens anders naar toe te gaan. Dankzij deze bushalte sta je binnen no time in één van de andere plaatjes op Gran Canaria.

Reden 4: voldoende eet- en drinkmogelijkheden

Zoals we hierboven al zeiden, heb je bij hotel Eugenia Victoria de keus uit meerdere arrangementen. Ongeacht voor welk arrangement je gekozen hebt, kan je heerlijk eten & drinken in en rondom het hotel. Je kunt bijvoorbeeld dineren in het buffetrestaurants, een heerlijke Nederlandse snack bij snackbar halen of genieten van een lekker drankje. Het is bij Eugenia Victoria zelfs mogelijk om liggend aan het zwembad een drankje te bestellen. Vind je het niet erg om zelf even in beweging te komen? Bij de bar aan het zwembad kan je ook volledig zelfstandig je eigen drankje tappen.

Ontbijten, lunchen en dineren kan allemaal in het buffetrestaurant. Het ontbijt is gevarieerd en dat geldt ook zeker voor de lunch en het diner. Bij het diner kan je zelfs door koks vlees naar wens laten bereiden; al met al de garantie op een heerlijke maaltijd!

Reden 5: alle benodigde faciliteiten zijn aanwezig

Een professioneel animatieteam, meerdere zwembaden, een spa- en wellnesscentrum en een fitnesszaal. Het zijn slechts enkele faciliteiten die in dit hotel aanwezig zijn. Door de aanwezigheid van al deze faciliteiten kom je eigenlijk niks te kort. Je kunt elke dag geheel naar eigen wens invullen en daardoor optimaal van een heerlijke vakantie op Gran Canaria genieten.

Tot slot willen we ook nog even benoemen dat het personeel van het Hotel Bull Eugenia Victoria & Spa zéér vriendelijk is. Bijkomend voordeel is dat het hotel meerdere Nederlandstalige personeelsleden heeft, waardoor de communicatie nóg makkelijker verloopt. Mocht er onverhoopt iets niet naar wens zijn, doet het personeel er alles aan om dat zo snel mogelijk op te lossen!

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 706 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen